Onderstaande handleiding kan je ook helpen om andere mailprogramma’s in te stellen.

1 – Zorg dat jeje mail-gegevens bij de hand hebt.

2- Ga  in Apple Mail naar Accounts…

Apple Mail nieuw account

3 – Voeg een nieuwe mailbox toe door op de ‘+‘ te klikken en daarna hettype Mailbox te selecteren, nl Mail-account.

Apple mail type mailbox

4 – Typ je Naam, email-adres en wachtwoord in.

Apple Mail account toevoegen

5 – Typ opnieuw je email-adres op als gebruikersnaam en voeg de inkomende en uitgaande mailservers toe (mail.domeinnaam.be) en selecteer IMAP. Klik daarna op Login.

Apple Mail server instellingen

Klaar 🙂

6 – Mocht je problemen ondervinden of je wilt de gegevens van je Mail-account wijzigen, klik dan met de rechtermuisknop op de betreffende mailbox en selecteer ‘Wijzig mailbox…

Apple Mail wijzig account

7 – Klik je mailbox aan en klik daarna op Serverinstellingen . Controleer of je instellingen overeen komen met de afbeelding hieronder.
(gebruikersnaam en ‘webkust.be’ vervangen door je eigen gegevens)

Apple Mail serverinstellingen