1 – Log in op je webruimte https://domeinnaam.be:2222 met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Directadmin Login

2 – Klik op POP3 / IMAP e-mail accounts

Direct Admin Email accounts

3 – Klik op Nieuw mailaccount

Direct Admin nieuw mailaccount

4 – Vul een gewenste gebruikersnaam in, zónder @domeinnaam.be .
Een wachtwoord (2x) die je eventueel ook kan laten genereren door op de knop Willekeurig te klikken.
De E-mail quota is de ruimte die je instelt voor je mailbox (optioneel).
De Limiet op versturen van emails mag je leeg laten (optioneel).
Als laatste klik je op Maak om je nieuwe mailbox aan te maken.

Direct Admin mailaccount maken

5 – Dit zijn je gegevens van je nieuw mailbox. Bewaar deze gegevens goed!

Direct Admin mailaccount klaar

Klaar 🙂