webkust webdesign

Bij de ontwikkeling van een website of webshop is het van essentieel belang om je Media (afbeeldingen, logo(‘s), video’s,…) correct digitaal te bezorgen.

1- Zet al je bestanden in een map. Geef ieder media bestand een beschrijvende naam. bvb. naam-bedrijf-ons-team.jpg . Dit is nodig voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), en zorg dat de afbeeldingen voldoende groot zijn. Foto’s genomen met een recente smartphone voldoen ruimschoots.

Media bestanden

2 – Comprimeer de map.

Media comprimeren

3 – Surf naar WeTransfer en klik op de button dat je akkoord gaat.

WeTransfer CTA

4 – Upload het ZIP-bestand en vul Email naar info@webkust.be
Opgelet: Als je ZIP-bestand groter is dan 2Gb, kun je deze opsplitsen in meerdere ZIP-bestanden.

WeTransfer verstuur media

Virtual photos