Soms kan het handig zijn om online je mailbox te kunnen consulteren. bijvoorbeeld als je op locatie bent je pc of laptop niet bij je hebt. Zo kun je overal ter wereld toch je emails checken.

1 – Ga naar https://uw-website.be/webmail/ en log in met je gebruikersnaam (=email) en wachtwoord.

webmail login

Tip: Voeg je webmail-link (https://uw-website.be/webmail/) toe aan je bladwijzerwerkbalk. Zo kun je snel online aan je emails via de webbrowser.

webmail favoriet